Τώρα και στο Facebook στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας https://www.facebook.com/laikisyspeirosisalaminas/ ΚΚΕ παντού!
☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

Άνοιξε η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας της Λαϊκής Συσπείρωσης Σαλαμίνας
   Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης. Την ομιλία ξεκίνησε ο Βαγγέλης Μαρούπας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΠ, αφού αναφέρθηκε στα πολιτικά δρώμενα και στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, Αμερικής και της ΕΕ, κατέληξε στην εξαθλίωση της εργατικής τάξης από τα αντεργατικά μέτρα που έχουν ψηφίσει όλα τα αστικά κόμματα, όπου μέσω φορολογίας περνάνε και μέσω των δήμων στους δημότες. Στην συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς παίρνοντας την σκυτάλη από τον Β. Μαρούπα η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Παπαελευθερίου κάνοντας έναν απολογισμό των δράσεων από την θέση μέχρι σήμερα της δημοτικής συμβούλου βάζοντας νέους στόχους. Ακολουθεί η ομιλία της.... ομιλία.doc 


Υποψήφια Δήμαρχος
Μαρία Παπαελευθερίου