Τώρα και στο Facebook στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας https://www.facebook.com/laikisyspeirosisalaminas/ ΚΚΕ παντού!
☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Πληροφορίες

Το blog "Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας" υποστηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Δεν εκφράζει επίσημα το ΚΚE.
Στο blog "Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας" δεν ασκείται δημοσιογραφία. Το blog "Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας" δεν υποστηρίζεται ή χρηματοδοτείται επίσημα από το ΚΚΕ ή άλλες πολιτικές, κοινωνικές, συνδικαλιστικές, μη κυβερνητικές ή άλλου είδους οργανώσεις.
Τυχόν αναδημοσιεύσεις από sites με διαφορετική πολιτική σκέψη ή τοποθέτηση δεν συνεπάγεται συμφωνία ή ταύτιση του blog "Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας" με αυτά.

e-mail επικοινωνίας: