Τώρα και στο Facebook στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας https://www.facebook.com/laikisyspeirosisalaminas/ ΚΚΕ παντού!
☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Περιοδία της Λαϊκής Συσπείρωσης σήμερα στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας

     


    Η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας με την υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Παπαελευθερίου επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας. Η ανταπόκριση του κόσμου και των εργαζομένων ήταν πολύ θετική και συμφώνησαν απόλυτα με τα επιμέρους ζητήματα αλλά και με την αναβαθμισμένη δημόσια δωρεάν υγεία που διεκδικούμε.  Από τη μεριά των εργαζομένων μπήκε και το αίτημα για την επέκταση του χώρου του Κέντρου Υγείας , που ενώ έχει εγκριθεί εδώ και οκτώ χρόνια το κονδύλι, δεν έχει ακόμη δοθεί.   


Υποψήφια Δήμαρχος
Μαρία Παπαελευθερίου