Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στον επισιτισμό και στους αυτοαπασχολούμενους

      Η Λαϊκή συσπείρωση Σαλαμίνας με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Μαρία Παπαελευθερίου και κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων περιόδευσαν στα καταστήματα επισιτισμού και αυτοαπασχολούμενων.
     Συνομίλησαν με καταστηματάρχες και υπαλλήλους σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα αναγνωρίζοντας ότι ήμασταν μπροστά σε όλους τους αγώνες για τον κλάδο τους και για τοπικά προβλήματα που απασχολούν τον λαό της Σαλαμίνας.
      Όπως, η υγειά, οι δρόμοι, τα σκουπίδια, τα δημοτικά τέλη, τον φωτισμό, την διευκόλυνση μετακίνησης σε άνεργους, συγκοινωνίες, μετακινήσεις μαθητών, δημόσιες υπηρεσίες και γενικά αυτά που αφορούν την καθημερινότητά μας.