Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Επέστρεψε η φρεγάτα «Ύδρα» - Εξόρμηση κλιμακίου του ΚΚΕ στον Ναύσταθμο (ΦΩΤΟ)

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέμπτη 06/06/2024 - 12:48
ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Επέστρεψε η φρεγάτα «Ύδρα» - Εξόρμηση κλιμακίου του ΚΚΕ στον Ναύσταθμο (ΦΩΤΟ)

Πολυμελές κλιμάκιο του ΚΚΕ βρέθηκε σήμερα έξω από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας όπου πραγματοποίησε εξόρμηση. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Μάρκος Μπεκρής υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος ε.α. και ο  Γιώργος Καλαμαράς μέλος της Επιτροπής Περιοχή της ΚΟ Αττικής.  

Εκεί φυσικά ήταν και οι οικογένειες των μελών του πληρώματος που είχαν έρθει για να συναντήσουν τους ανθρώπους τους μετά από τόσο καιρό, «μέσα στην ανησυχία», όπως ανέφεραν αρκετοί σχολιάζοντας  τις επικίνδυνες αλλά και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης της αποστολής.

Για αρκετούς το ερώτημα παραμένει, όπως σημείωσε ένα πατέρας, «τι  δουλειά έχουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τόσο μίλια μακρυά, τι υπερασπίζονται;».

Με όλους αυτούς συνομίλησαν τα μέλη του ΚΚΕ. Διακίνησαν την σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, αναδεικνύοντας πως η αποστολή πλοίου σε ξένες θάλασσες κάτω από την σημαία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ πρέπει να σταματήσει. Ειδικότερα  να μην στείλει η κυβέρνηση όπως σκοπεύει την φρεγάτα «Ψαρά» στην Ερυθρά Θάλασσα.

Εν όψει και των ευρωεκλογών κάλεσαν στις 9 Ιούνη να δοθεί απάντηση με πιο δυνατό ΚΚΕ, στην κυβέρνηση της ΝΔ και τα άλλα κόμματα που στηρίζουν την συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικά σχέδια και πολέμους  ακόμη  ενώ η αποστολή τους είναι να υπερασπίζονται τα δίκαια της πατρίδας.

πηγη 902portal.gr