Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήριο μήνυμα της Λαϊκης Συσπείρωσης Σαλαμίνας

   

 





Η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ψήφισαν και ενίσχυσαν τα ψηφοδέλτια της στο Δήμο Σαλαμίνας και στην Περιφέρεια.

Δώσαμε ένα αγώνα με  μαχητικότητα και περηφάνια, με μοναδικό  όπλο τις θέσεις μας και την εντιμότητά μας, μέσα σε έναν αρνητικό συσχετισμό δύναμης.

Παλέψαμε ανάμεσα σε δυο μεγαθήρια του συστήματος, περάσαμε μέσα από Συμπληγάδες και καταφέραμε να βγούμε όρθιοι, χωρίς να μας συνθλίψουν, αλλά και με αυξημένο ποσοστό. Αυτό το κρατάμε ως παρακαταθήκη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και την στάση μας,  όχι μόνο στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά κυρίως έξω στην κοινωνία και στα προβλήματα που υπάρχουν, για τα οποία μόνο εμείς μιλήσαμε.

Ξέρουμε καλά ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας γιανα συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην οργάνωσητης καθημερινής πάλης του λαού, για να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Κρατάμε ως πολύ θετικό το γεγονός ότι συνεχίζεται η ανοδική τάση για το Κόμμα μας και ότι αυτό εκφράστηκε με την άνοδο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Νήσων. Αλλά και συνολικά η άνοδος  της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλες τις περιφέρειες δείχνει ότι ενισχύεται το κύμα αμφισβήτησης προς την κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική.  

Σημαντική άνοδο είχαμε και σε αρκετούς δήμους με είσοδο τους στη δεύτερη Κυριακή, με πιο κοντινό στη Σαλαμίνα, το Δήμο Νίκαιας

Καλούμε τον κόσμο που ζει ή παραθερίζει στη Σαλαμίνα και ψηφίζει στη Νίκαια, να πάει να ψηφίσει την επόμενη Κυριακή και να στηρίξει τη "Λαϊκή Συσπείρωση", στο δεύτερο γύρο, γιατί αυτό που κρίνεται είναι αν θα υπάρχει άλλη μια δημοτική αρχή, με δήμαρχο κομμουνιστή, που θα υπερασπίζεται τις ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Την άλλη Κυριακή, να υπάρχουν και άλλα αγωνιστικά μετερίζια, εκτός από την Πάτρα, να εκλεγούν κομμουνιστές δήμαρχοι και στην Αττική, στο Δήμο Νίκαιας- Ρέντη, στο Δήμο Καισαριανής, στο Δήμο Πετρούπολης, στο Δήμο Χαϊδαρίου, συνδυασμοί που στηρίζει το ΚΚΕ και θα δώσουν τη μάχη για τον β΄ γύρο.

 

Η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σαλαμίνας

ΠΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ