Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Σαλαμίνας


 





ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Σαλαμίνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, 8μμ, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης -Φλαμίνγκο- (σε περίπτωση κακοκαιρίας στο Δημαρχείο, στην αίθουσα Μπόγρη) Είναι έκδηλη η οργή και η αγανάκτηση για τις χαμένες ανθρώπινες ζωές, για τους χιλιάδες αβοήθητους και εγκλωβισμένους, για την τεράστια καταστροφή από τις πλημμύρες!

    Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι κράτος, περιφερειακές και δημοτικές αρχές αφήνουν ανοχύρωτες τις πόλεις και ανυπεράσπιστο το λαό απέναντι σ’ ένα σάπιο και εχθρικό κράτος που δεν θέλει και δεν μπορεί να πάρει ακόμη και τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας απ’ τα φυσικά φαινόμενα.

    Με όπλο μας την αλληλεγγύη και την διεκδίκηση συνεχίζουμε τον αγώνα «για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων».

    Συμμετέχουμε στην προσπάθεια συλλογής ειδών για τους πληγέντες και καλούμε όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους αύριο και μπορούν, να φέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς. Αυτά θα παραδοθούν στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, όπου γίνεται αντίστοιχη συλλογή βοήθειας.

- Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους, 

- Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς,

- Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη,

- Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας), - Φακούς


Σημείωση: λόγω των τραγικών γεγονότων, ακυρώνεται το λαϊκό γλέντι που είχαμε αναγγείλει