Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ















ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    


    Η υποψήφια δήμαρχος Σαλαμίνας,  Μαρία Παπαελευθεριου, μαζί με δημοτικούς & κοινοτικούς συμβούλους, της Λαϊκής Συσπείρωσης παραβρέθηκαν σήμερα στον αγιασμό του 1ου και 2ου ΓΕΛ Σαλαμίνας.


    Στο σύντομο χαιρετισμό της η υποψήφια δήμαρχος ανέφερε προς εκπαιδευτικούς και μαθητές τα παρακάτω:


«Οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, ευχόμαστε στους γονείς, τους μαθητές που ξαναβρίσκουν τους φίλους τους και συναντιούνται στον φυσικό τους χώρο, το σχολείο και στους εκπαιδευτικούς μια καλή σχολική χρόνια. 

    

    Η Λαϊκή Συσπείρωση  βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους αγώνες και στις διεκδικήσεις, γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών που απαιτούν το αυτονόητο:

    

Τα σχολεία να είναι ασφαλή, να δίνουν ουσιαστική μόρφωση και καλλιέργεια στα παιδιά μας.


    Η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας θα αποτελεί την λαϊκή αντιπολίτευση, βάζοντας μπροστά τις ανάγκες του λαού της Σαλαμίνας, απέναντι σε κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμο που έχουν ως κεντρική κατεύθυνση την πολιτική κόστους – οφέλους, που χτυπά βάναυσα το δικαίωμα των παιδιών και στη μόρφωση.


Διεκδικούμε:


1.  Σύγχρονα και ασφαλή σχολεία  


2. Πλήρη κάλυψη  με μόνιμο  προσωπικό από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Κάλυψη  όλων των κενών σε εκπαιδευτικούς, καθαριότητα, ειδικό βοηθητικό προσωπικό, παράλληλες στηρίξεις.

3. Αύξηση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό των Σχολικών Επιτροπών.



Βάζουμε στον πυρήνα των διεκδικήσεων μας τις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών. Θέλουμε τα παιδιά πρωταγωνιστές στο παρόν και το μέλλον».