Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας Παρουσίαση υποψηφίων Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2023 στις 20:00 Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Πρώην Flamingo / Viendo)


Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές


    Στους δρόμους και στους αγώνες είμαστε πάντα για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.


    Στις 8 Οκτώβρη 2023 δίνουμε ακόμη μια σημαντική μάχη για να βγει ο λαός πιο δυνατός στους δήμους και την Περιφέρεια Αττικής.


    Η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας, η Υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Παπαελευθερίου, οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, της Σαλαμίνας, των Αμπελακίων, του Αιαντείου και των Σεληνίων και η υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, Ηλιάνα Μπουνταλη, σας προσκαλούν στην παρουσίαση των υποψηφίων σε Δήμο και Περιφέρεια, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2023 στις 20:00, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Πρώην Flamingo / Viendo)


    Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές


Ξεκινάμε ένα όμορφο, ταξικό, αγώνα με γνώμονα τις ανάγκες του λαού.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Όσο πιο δυνατή βγει η Λαϊκή Συσπείρωση, τόσο πιο δυνατός θα είναι λαός

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα σκοτάδια φως!


    Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι, μιας και…


«.. η αγάπη θέλει φίλημα και ο πόλεμος τραγούδι, 

στην κεφαλή λουλούδι και φλόγα στη καρδιά»


Πάμε δυνατά

Η παρουσία σας, δύναμη για νικηφόρους αγώνες


Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας