Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Δημιουργία πύλης για τις εξελίξεις στην εργατική νομοθεσία και καταγγελίες για αυθαιρεσίες εργοδοτών

Στο πλαίσιο της καλύτερης επικοινωνίας του σωματείου με τα μέλη του και της ταχύτερης ενημέρωσής τους, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε με τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας προχώρησε στη δημιουργία πύλης, στην οποία θα μπορείτε να βλέπετε άμεσες ενημερώσεις σχετικά με τις εξελίξεις στην εργατική νομοθεσία σε σχέση με την πανδημία, να έχετε πρόσβαση σε προπαγανδιστικό υλικό, σε επίκαιρη αρθρογραφία, να υποβάλετε τα ερωτήματά σας και καταγγελίες για αυθαιρεσίες εργοδοτών.

Παράλληλα, λειτουργεί κανονικά και ανανεώνεται συνεχώς η ιστοσελίδα του σωματείου και οι λογαριασμοί του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την πύλη του σωματείου στην παρακάτω διεύθυνση:

«portal.siya.gr»

Στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος αναφέρει:

«Συνάδελφοι,

Ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες, δεν υποστέλλεται η σημαία της διεκδίκησης, δίνουμε μάχη για να μην μπουν σε καραντίνα τα δικαιώματά μας. Για να μην αξιοποιηθεί η πανδημία για ένα νέο γύρο επίθεσης από την εργοδοσία. Ήδη βλέπουμε ότι μια σειρά μέτρα ήρθαν για να μείνουν. Όμως, οι εργοδοτικοί σχεδιασμοί ήδη βρίσκουν αντίσταση, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα από τώρα ήδη αντιδρά, διεκδικεί με κάθε πρόσφορο μέσο να διασφαλιστούν τα δικαιώματά μας, να μην πληρώσουμε και αυτήν την κρίση.

Εκεί είναι η ελπίδα, στο να μην το βάζεις κάτω. Στην οργάνωση στο σωματείο, στη συστράτευση με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ. Στο να δείξεις την αλληλεγγύη σου, να μη μείνει κανείς μόνος του ούτε σε αυτήν την κρίση. Να μην κυριαρχήσει ο ατομισμός, η ανθρωποφαγία και η αδιαφορία, ειδικά για όσους δοκιμάζονται ακόμα πιο σκληρά αυτές τις μέρες, που απολύθηκαν, που είναι απλήρωτοι, που δεν έχουν εισόδημα ή που δουλεύουν ακατάπαυστα χωρίς ρεπό και ανάπαυση.

Να μην νιώσει κανένας μόνος του και φοβισμένος!

Να μην βρεθεί κανείς μόνος στην εργοδοτική αυθαιρεσία!».