Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Φασιστική επίθεση σε μέλος της νεολαίας του καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την επίθεση που δέχτηκε μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από ομάδα φασιστών στο Πέραμα καταδικάζει με ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ στην οποία σημειώνει:
«Καταδικάζουμε την επίθεση που δέχτηκε μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από ομάδα φασιστών χτες στο Πέραμα. Καλούμε τη νεολαία να καταδικάσει τη ναζιστική εγκληματική δράση. Απομονώνουμε τις φασιστικές συμμορίες και τη ναζιστική-εγκληματική Χρυσή Αυγή. Παλεύουμε για την ανατροπή του συστήματος που γεννά το φασισμό!
Καλούμε τους νέους και τις νέες της Αθήνας και του Πειραιά να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση Εργατικών Σωματείων και Συνδικάτων, Φοιτητικών και Σπουδαστικών Συλλόγων την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη, στις 18.30, στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν) στο Κερατσίνι για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα».

πηγή: 902.gr
link: https://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/168500/katadikazei-tin-epithesi-fasiston-se-melos-tis-neolaias-syriza