Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Θ. Παφίλης: Να ψηφίσει ΚΚΕ ευρύτερος κόσμος που το εκτιμά για τη συνέπειά του (VIDEO)







Δείτε εδώ την τοποθέτηση του Θανάση Παφίλη

Ευρύτερος κόσμος που εκτιμά το ΚΚΕ για τη συνέπειά του, να απελευθερωθεί και να το ψηφίσει, τόνισε σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Θανάσης Παφίλης,υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας.
Σημείωσε ότι το ΚΚΕ το απασχολεί πώς θα συσπειρωθεί ο λαός σε μια μεγάλη λαϊκή συμμαχία, ενώ σχολίασε πως η ψήφιση του 3ου μνημονίου από 5 κόμματα, είναι η βάση για συγκυβέρνηση μικρή ή μεγάλη.
Απαντώντας σε ερώτηση για τη Λαϊκή Ενότητα, σημείωσε ότι ο κ. Λαφαζάνης λέει ό,τι έλεγε και πέρυσι στον ΣΥΡΙΖΑ, και πρόσθεσε ότι αυτή η πολιτική που λέει μέσα στην ΕΕ, και την εξουσία σε αυτούς που την έχουν, σε αυτό το σύστημα θα φέρει φιλολαϊκή λύση... έχει καταρρεύσει από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ.