Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Χρ. Κατσώτης: Το τρίτο μνημόνιο είναι το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης




Δείτε εδώ το video

Όποια κυβέρνηση και αν βγει, το επόμενο κυβερνητικό πρόγραμμα θα είναι το τρίτο μνημόνιο, τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στη Β' Αθήνας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA», το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτέμβρη 2015.
Επισήμανε πως επιβεβαιώθηκε το ΚΚΕ, που έλεγε ότι όποιο κόμμα ακολουθεί τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και την ΕΕ, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να υλοποιήσει μνημόνια.
Για τη Λαϊκή Ενότητα, υπογράμμισε ότι είναι 100% συστημικό κόμμα, γιατί δεν διαφωνεί ότι κουμάντο θα κάνουν τα μονοπώλια και οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Επίσης, ανέφερε ότι το ΚΚΕ κατέθεσε πρόταση νόμου για την κατάργηση του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων, αλλά δεν την έφερε ποτέ για συζήτηση η κ. Κωνσταντοπούλου που μιλάει για τη δημοκρατία.
Για τους πρόσφυγες σημείωσε ότι η ΕΕ είναι εχθρός τους, υπενθυμίζοντας τη στάση της στην «Αραβική Άνοιξη», όταν πήγαν να δημιουργήσουν κυβερνήσεις μαριονέτες για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών.