Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Ομόφωνα ψηφίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο αιτήματα για τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών

 

 

 


 


 

Ομόφωνα ψηφίστηκε το θέμα που έφερε η Λαϊκή Συσπείρωση για τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών  στο δημοτικό Συμβούλιο στις 30/1/2023.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας αποφάσισε ομόφωνα να παρέμβει στους αρμόδιους για

 

α) Την έκπτωση κατά 50% του εισιτηρίου για τα ΙΧ και από τις δύο κοινοπραξίες,

 

β) Την έκπτωση κατά 50% του εισιτηρίου, για τα δίκυκλα και τους πεζούς από τις δύο κοινοπραξίες.

 

γ) Την επέκταση των εκπτώσεων και για τους εκπαιδευτικούς που κατοικούν μόνιμα στην Σαλαμίνα (αυτοκίνητα, δίκυκλα, πεζοί), αλλά εργάζονται σε σχολεία στη στεριά (για όλο το έτος ή εξέρχονται περιστασιακά για υπηρεσιακούς λόγους μέσα στο έτος, όπως π.χ. περίοδος Πανελλαδικών Εξετάσεων κ.α.)

 

δ) Την έκπτωση 50% τόσο στο μεμονωμένο εισιτήριο των ΚΤΕΛ, όσο και στην μηνιαία κάρτα

 

ε)  Να δοθεί μόνιμη λύση από την Πολιτεία  για μειωμένο εισιτήριο  50%, για τη μετακίνηση των εκπαιδευτικών από και προς το νησί της Σαλαμίνας, αλλά και μέσα στο νησί της Σαλαμίνας.

 

 

Η Δημοτική Σύμβουλος

 

Μαρία Παπαελευθερίου