Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
  Καταγγέλλουμε την παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σαλαμίνας για την επέτειο της 25ης Μάρτη, καθώς και την τραμπούκικη επίθεση ενάντια σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, που δεν δέχονται την παρουσία των φασιστών δολοφόνων της εγκληματικής αυτής οργάνωσης. 
 
   Ο λαός της Σαλαμίνας, η εργατική τάξη, δεν θα επιτρέψει στους φασίστες της Χρυσής Αυγής να διασπείρουν το δηλητήριο τους. Σε κάθε τους βήμα, σε κάθε προσπάθεια να δηλητηριάσουν το λαό και τη νεολαία θα βρίσκουν απέναντι τους το εργατικό κίνημα.  Όση και αν είναι η στήριξη της Χρυσής Αυγής, από τις δημοτικές αρχές, από το σύστημα που σήμερα εκμεταλλεύεται το λαό, ο φασισμός δεν θα βρει έδαφος να πατήσει. 
 
  Με το ΚΚΕ, αυτός είναι ο δρόμος για να ηττηθεί το σύστημα που γεννά το φασισμό, την φτώχεια και την εξαθλίωση. 
 
  Στις επερχόμενες κάλπες ρίξε στα τάρταρα την Χρυσή Αυγή και τα υπόλοιπα κόμματα του κεφαλαίου. Ψήφισε ΚΚΕ. 


                                                                         ΚΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ του ΚΚΕ