Τώρα και στο Facebook στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας https://www.facebook.com/laikisyspeirosisalaminas/ ΚΚΕ παντού!
☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης


 4/5/17

Στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 2/5/17 η Λαϊκή Συσπείρωση κατήγγειλε την παρουσία του υπόδικου χρυσαυγίτη βουλευτή Γ. Λαγού στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Σαλαμίνα. Το θέμα τέθηκε ως προ ημερήσιας διάταξης ζητώντας από τους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν απόφαση πως είναι ανεπιθύμητοι οι Ναζί δολοφόνοι στο νησί.

Από τη συζήτηση επιβεβαιώθηκε ότι η δημοτική αρχή της κ. Νάννου δεν έχει κανένα πρόβλημα να συχνωτίζεται με τους ναζιστές, με οργανώσεις που έχουν διαπράξει τη δολοφονία του Φύσσα, που έχουν πραγματοποιήσει δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος αγωνιστών. Ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της δημάρχου είχαν το θράσος να παρουσιάσουν την καταγγελία μας σαν αντιδημοκρατική (!), λέγοντας ότι εφάρμοσαν το «δημοκρατικό» γράμμα του νόμου όπως προβλέπει για αντίστοιχου είδους καλέσματα σε βουλευτές, λέγοντας ότι «η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να προσκαλέσει όλους τους βουλευτές της Β’ Πειραιά,όπου μέσα σε αυτούς είναι και η Χρυσή Αυγή καθώς πρόκειται για ένα νόμιμο κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου». Το πραγματικό τους πρόσωπο αποκαλυπτόταν όταν ξερνούσαν αντικομμουνισμό και χολή για τους λαϊκούς αγώνες.

Από τη μεριά της αντιπολίτευσης (παράταξη του πρώην δημάρχου Ιωάννη Τσαβαρή) ενώ έκαναν έγιναν δηλώσεις ότι διαφωνούν με την παρουσία της Χρυσής Αυγής είπαν ότι αν ήταν δημοτική αρχή θα την προσκαλούσαν! 

Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση  Σαλαμίνας καλεί τον εργαζόμενο λαό του νησιού  να γυρίσει την πλάτη στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στα μαντρόσκυλα των αφεντικών. Να τους απομονώσει από κάθε χώρο δουλειάς, από κάθε γειτονιά, από κάθε σχολειό. Να κοιτάξει το αντικειμενικό του συμφέρον και να δώσει αδιάκοπη και ακούραστη μάχη με το ίδιο το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που επωάζει το αυγό του φιδιού μέχρι αυτό να θεριέψει και στο τέλος να βρεθεί ξανά απέναντι στον ίδιο τον ελληνικό λαό και στους αγώνες του.