Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σαλαμίνας Για τη γέφυρα Σαλαμίνας Περάματος

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σαλαμίνας
Για τη γέφυρα Σαλαμίνας Περάματος
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι
Ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με τη διαρκή και μακρόχρονη υποβάθμιση της Σαλαμίνας. Οι ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων και των Δημοτικών αρχών είναι μεγάλες.
Για χρόνια παραπλανούν το λαό για την αίγλη της Σαλαμίνας ως νησί, για την ιστορία και για το ότι πρέπει να γίνει πολιτιστική πρωτεύουσα αλλά ποτέ δεν καταπιάστηκαν με τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν το λαό.

Διεκδικούμε έργα για την κάλυψη των αναγκών του λαού της Σαλαμίνας
Η Λαϊκή Συσπείρωση πάγια, σταθερά, εδώ και χρόνια έχει διαμορφώσει ένα πλαίσιο αιτημάτων που έχει ως βάση την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού της περιοχής. Το πλαίσιο αυτό προβλέπει ένα πακέτο δομικών έργων που θα περιλαμβάνει 10χλμ οδικού συστήματος, γέφυρα που θα επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση προς την υπόλοιπη Αττική. εκσυγχρονισμό στα δίκτυα κοινής ωφέλειας, δρόμους, κοινόχρηστους χώρους, σχολεία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, νοσοκομείο, μέριμνα για αθλητικούς χώρους και τον πολιτισμό καθώς και επαναφορά όλων των υπηρεσιών που έφυγαν από το νησί κλπ

Σχετική ανακοίνωση.pdf