Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Συνεδρίαση Λαϊκής Συσπείρωσης Σαλαμίνας

   Στις 7/11/2015 συνεδρίασε η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας όπου μίλησε για τα τεκταινόμενα που έγιναν στα δημοτικά συμβούλια καθώς και για το τι συμβαίνει στο Δήμο. Μέσα από την συζήτηση που έγινε αναφέρθηκε το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στο Δήμο, η ύπαρξη του μεγάλου κινδύνου απόλυσης των εργαζομένων , καθώς και η πώληση του λιμανιού. Έπειτα από την συνεδρίαση που ακολούθησε, πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις. 
    Πρώτη και κύρια απόφαση είναι η κίνηση του προγράμματος που θα συμβάλλει στην ανατροπή της περσινής αύξησης των δημοτικών τελών για να μην συμβεί κάτι παρόμοιο και φέτος, καθώς ο δήμος έχει περάσει σε παρακολούθηση και σύντομα σε επιτήρηση. 
     Δεύτερη επιτακτική απόφαση είναι το θέμα της απεργίας στις 12 Νοέμβρη όπου θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ηρώων (αγάλματα) στις 11:00 π.μ. Τέλος, να μην ξεχνάμε σύντροφοι, ότι οι απαντήσεις βγαίνουν μέσα από το λαϊκό κίνημα. Αυτό είναι που θα μας δώσει λύση για την λαϊκή συμμαχία και την λαϊκή εξουσία!