Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αλ. Μπαλού: Ισχυρό ΚΚΕ για να σταθεί όρθιος ο λαός (VIDEO)

Ο λαός πρέπει να σταθεί όρθιος την επόμενη μέρα των εκλογών και αυτό μπορεί να γίνει με ισχυρό ΚΚΕ, που του είπε την αλήθεια και έχει πρόταση ανατροπής, τόνισε ηΑλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», το πρωί της Πέμπτης 10 Σεπτέμβρη 2015.
«Η επόμενη κυβέρνηση που θα βγει, έχει πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα -σχεδόν έχουμε ακούσει τις προγραμματικές δηλώσεις πριν βγει το αποτέλεσμα- και είναι το τρίτο μνημόνιο που προστίθεται στα άλλα δύο», ανέφερε.
Η Αλεξάνδρα Μπαλού υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ είχε πει από τις προηγούμενες εκλογές πως όποιο κόμμα υποκλίνεται σε αυτή τη στρατηγική, θα φέρει μνημόνια. Πρόσθεσε πως αυτή είναι η κριτική που κάνει και προς τη Λαϊκή Ενότητα, καθώς πέρα από το γεγονός ότι κυβέρνησε και έχει ευθύνη για την πορεία που ακολουθήθηκε, προτείνει τον ίδιο δρόμο.
Με αφορμή την τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, επισήμανε την ανάγκη να γίνεται σε βάθος ο πολιτικός διάλογος και όχι με ατάκες.