Τώρα και στο Facebook στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας https://www.facebook.com/laikisyspeirosisalaminas/ ΚΚΕ παντού!
☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

27/01/15 Ανακοίνωση για τα τροφεία των βρεφικών και παιδικών σταθμών

23/01/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΗΛ. ΣΤΑΜΕΛΟΥΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στην πρώτη συνεδρίαση του Ν.Π.Δ.Δ. «Λ. ΜΑΝΩΛΙΔΗ», μετά από πρόταση της νέας δημοτικής αρχής, αποφασίστηκε η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΙΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΩΣ 25.000€. Ταυτόχρονα, διατηρούνται όλες οι άλλες ειδικές κατηγορίες που ίσχυαν έως σήμερα (άνεργοι, οικογένειες με περισσότερα από ένα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς κ.ά.). Παρά τις τραγικές οικονομικές συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται οι δήμοι να λειτουργήσουν, την πολύ επιβαρυμένη κατάσταση του Ν.Π., θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να ιεραρχήσουμε μέτρα για την στήριξη των λαϊκών οικογενειών της Καισαριανής.
Μ΄ αυτό τον τρόπο έμπρακτα ο Δήμος Καισαριανής συμβάλλει στην ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων της πόλης μας που έχουν χτυπηθεί από την κρίση και τις πολιτικές που εφάρμοσαν Ε.Ε. και κυβερνήσεις, προκειμένου να μετατρέψουν ένα κοινωνικό αγαθό σε ανταποδοτική υπηρεσία.
Η νέα δημοτική αρχή, σηματοδοτεί μ’ αυτό τον τρόπο την κατεύθυνση που θα κινηθεί το επόμενο διάστημα, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες. Παράλληλα υπόσχεται ότι θα σταθεί στο πλάι του κινήματος στον αγώνα για την πλήρη κατάργηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, διεκδικώντας χρηματοδότηση και το απαραίτητο προσωπικό με μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας, για όλες τις κοινωνικές δομές.

                                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
                                                              ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ