Τώρα και στο Facebook στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας https://www.facebook.com/laikisyspeirosisalaminas/ ΚΚΕ παντού!
☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Χωρίς 6.000 ένσημα δεν έχει σύνταξη! Απιαστο όνειρο για γενιές εργαζομένων

Κυνική ομολογία του υπουργού Οικονομικών σε αντιπροσωπεία συνδικαλιστών
  • Γκίκας Χαρδούβελης: «Η κυβέρνηση, πράγματι, προωθεί την αύξηση του ελάχιστου αριθμού ενσήμων για την κατοχύρωση του δικαιώματος στη σύνταξη, από τα 4.500 στα 6.000 ένσημα».
«Δε θεωρούμε σωστό να συνταξιοδοτούνται οι εργαζόμενες γυναίκες με ανήλικα παιδιά πριν από τα γενικά όρια».
Αυτά τα ωμά και προκλητικά, για χιλιάδες εργαζόμενους που παραδέρνουν μεταξύ ανεργίας και μισο-δουλειάς, συχνά μάλιστα ανασφάλιστης, είπε χτες ο υπουργός Οικονομικών σε εκπροσώπους συνδικάτων, που, μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών.
  • Εξορμήσεις συνδικαλιστών σήμερα σε χιλιάδες χώρους δουλειάς.
  • Εντείνονται οι προετοιμασίες για τα Κυριακάτικα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ.