Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

K.K.E. KΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Κατάθεση του προυπολογισμού για το 2015, μειώνει ακόμα περισσότερο τις κρατικές δαπάνες για, ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ.Η φοροεπιδρομή θα συνεχιστεί και το 2015, οδηγώντας σε επιπλέον  επιβάρυνση των λαικών νοικοκυριών κατά 1,5 δισ.Ε.,ενώ για τα φορολογικά έσοδα από τις επιχειρήσεις προβλέπεται νέα μείωση κατά 100 εκατ.Ε.
Την ίδια ώρα η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Σαλαμίνας προχωράει σε αύξηση των Δημοτικών Τελών κατα 50%,καθώς και αύξηση των λογαριασμών του νερού από την 1-01-2015.
Το Κ.Κ.Ε. από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε την απαράδεκτη στάση της Δημ.Αρχής ( καταψήφισε την απόφαση του δημ.συμβουλίου,με το Δημοτικό συμβουλο  της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ).
 Καλούμε το λαό της Σαλαμίνας,να μην επιτρέψει να περάσει αυτή η πρωτάκουστη  απόφαση και με τη δράση του να την ακυρώσει στην πράξη.
 Καλούμε το λαό της Σαλαμίνας στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει την Παρασκευή 28-Νοέμβρη στις 3.00 το μεσημέρι.