☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Ομιλίες του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα του Δημήτρη Κουτσούμπα για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:
-- Την Πέμπτη 8/5, στις 8.30 μ.μ., ομιλία σε συγκέντρωση που οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ, στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.
-- Την Παρασκευή 9/5, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Λάρισας του Κόμματος, στην κεντρική πλατεία της πόλης.
-- Την Κυριακή 11/5, στις 7.30 μ.μ. ομιλία σε συγκέντρωση στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Ερη Ρίτσου, υποψήφια ευρωβουλευτής και ο Ηλίας Πατίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
-- Τη Δευτέρα 12/5, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση που οργανώνει η ΚΟ Ηρακλείου, στην πλατεία Λιονταριών.