Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Κάλεσμα σε πορεία με αυτοκινητοπομπή την Πέμπτη 11 Μάρτη στις 11 πμ.


 

Η Κομματική Οργάνωση Σαλαμίνας του ΚΚΕ, σταθερά εδώ και χρόνια, αναδεικνύει τις τεράστιες ελλείψεις σε σχέση με την υγειονομική περίθαλψη και προστασία της υγείας του Λαού του νησιού, με βασικό αίτημα μεταξύ άλλων, την πλήρη στελέχωση του Κ.Υ. Σαλαμίνας, με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και επάρκεια σε όλα τα νοσοκομειακά υλικά.

 Μπρος  στο τρίτο και ισχυρότερο κύμα πανδημίας να είναι σε εξέλιξη, με τα κρούσματα στο νησί μας και σε όλη την επικράτεια να πολλαπλασιάζονται, απαιτούμε τώρα να παρθούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας για την υγεία του λαού.

 

Καλούμε σε πορεία με αυτοκινητοπομπή την Πέμπτη 11 Μάρτη στις 11 πμ. σημείο συνάντησης στο πάρκινγκ της ιχθυαγοράς.