Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ WEBRADIO ΤΟΥ 902.GR ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛ...

Τα σοβαρά ερωτήματα που εγείρονται από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο πλοίο «Χάι Σπιντ 5», με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ηλεκτρολόγος, ανέδειξε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Αττικής,Σωτήρης Πουλικόγιαννης, με παρέμβασή του στο webradio του «902» και την εκπομπή «Τα γεγονότα της ημέρας».
Ο Σ. Πουλικόγιαννης χαρακτήρισε έγκλημα και όχι «ατύχημα» το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς είναι κοινή πρακτική των εφοπλιστικών εταιρειών το να «θυσιάζουν» τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και πρόληψης στο βωμό του κέρδους, ενώ τόνισε πως οι εργαζόμενοι πρέπει να πιέσουν ώστε να μην «κουκουλωθούν» οι όποιες ευθύνες υπάρχουν.