Τώρα και στο Facebook στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας https://www.facebook.com/laikisyspeirosisalaminas/ ΚΚΕ παντού!
☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΜΕΡΚΕΛ

O ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ, απάντησε: 
«Κάθε συνάντηση, κάθε συμβιβασμός που γίνεται το τελευταίο διάστημα στα κέντρα της ΕΕ με τους τροϊκανούς εταίρους, όπως και σήμερα με την κ. Μέρκελ, σκορπά χαμόγελα ικανοποίησης στο μεγάλο κεφάλαιο, την ίδια στιγμή που ο λαός μας στενάζει κάτω απ’ τα βάρη της οικονομικής κρίσης, με τα μνημόνια, τους εφαρμοστικούς αντιλαϊκούς νόμους που εξακολουθούν να βρίσκονται σε πλήρη ισχύ και με τις νέες δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η κυβέρνηση και που πάντα την πληρώνει και θα εξακολουθεί να την πληρώνει ο ελληνικός λαός».