Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Το ΠΑΜΕ στην πρώτη γραμμή

Σύσκεψη με θέμα την απελευθέρωση της αγοράς Ενέργειας και τις επιπτώσεις της στο λαό, διοργανώνει η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β). Σύσκεψη έκανε χτες και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.
Ακόμα, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας καλεί όλους τους εργαζόμενους (μόνιμους, στα οκτάμηνα, στις εργολαβίες), συνολικά τους εργατοϋπαλλήλους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες να παλέψουν μαζί με τις ταξικές δυνάμεις και να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που οργανώνει:

Σήμερα Τετάρτη
  • Στις 8 μ.μ., στο συλλαλητήριο των φορέων στην κεντρική πλατεία Αμυνταίου.
  • Στις 12 το βράδυ, στις πύλες των ΑΗΣ.
Την Πέμπτη, 3 Ιούλη
  • Στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΣΕΕΕΝ στην Πτολεμαΐδα (10 π.μ., Παλιό Πάρκο) και στην Κοζάνη (10.30 π.μ., στον Πεζόδρομο).
Την Παρασκευή, 4 Ιούλη
Στα συλλαλητήρια που θα γίνουν ταυτόχρονα στις 8 μ.μ., στις κεντρικές πλατείες της Πτολεμαΐδας, της Φλώρινας και της Κοζάνης