Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Συνέντευξη του Αλ. Αρβανιτίδη, υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ (VIDEO)

Συνέντευξη παραχωρεί στο πόρταλ «902.gr» ο Αλέκος Αρβανιτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο οποίος επισημαίνει ότι η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση με το νέο εθνικό αναπτυξιακό πρόγραμμα, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ με την παραγωγική ανασυγκρότηση δεν έχουν τίποτα το θετικό να φέρουν για τους εργαζόμενους και το λαό.
Υπογραμμίζει ότι δεν αλλάζει η ΕΕ που είναι ένωση του κεφαλαίου και των μονοπωλίων και καλεί εργαζόμενους, νέους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους και γυναίκες να στηριχθούν στην εμπειρία τους και να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην επικείμενη εκλογική μάχη. 


Δείτε εδώ βίντεο με τη συνέντευξη του Αλ. Αρβανιτίδη