☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Τι περιμένεις; Ισχυρό ΚΚΕ παντού γιατί δύναμη και ελπίδα είναι του λαού


  • Τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) και ο ΣΥΡΙΖΑ σου λένε ψέματα, η ΕΕ δεν αλλάζει προς όφελος του λαού. Μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει.
  • Η ανάκαμψη για το κεφάλαιο δεν θα ανακόψει τη σημερινή υποβάθμιση των εργατικών - λαϊκών αναγκών, τα τσακισμένα εργατικά δικαιώματα, δεν θα αποκαταστήσει εισοδήματα, δεν θα επαναφέρει κατακτήσεις.
  • Στο δρόμο του κεφαλαίου και της ΕΕ οι κυβερνήσεις θα αλλάζουν, η αντιλαϊκή στρατηγική όμως όχι. Μετά τις εκλογές όλα αυτά που καταδικάζουν τη ζωή μας θα είναι εδώ.
  • Γι' αυτό ψήφισε σήμερα με κριτήριο ποιος θα είναι αύριο στο πλευρό σου. Θυμήσου ότι από την εκλογική μείωση του ΚΚΕ το 2012 δεν βγήκε ο λαός κερδισμένος.
  • Χρειάζεσαι αύριο ισχυρό ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη δύναμη που δεν έχει δεσμεύσεις στο κεφάλαιο και στην ΕΕ. Παλεύει για τη μόνη διέξοδο υπέρ του λαού, την αποδέσμευση από την ΕΕ, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με το λαό στην εξουσία. Γιατί δίνει καθημερινά τη μάχη για όλα τα εργατικά - λαϊκά προβλήματα. Γιατί δίνει όλες του τις δυνάμεις για την ανασύνταξη του κινήματος και τη Λαϊκή Συμμαχία. Για να μπουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, αλλά να ανοίξει και ο δρόμος για την προοπτική.