Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Αντ. Σαμαράς: Θέλει σταθερότητα για να προχωρήσουν πιο γρήγορα τα αντιλαϊκά μέτρα

Το εκβιαστικό δίλημμα, κυβερνητική σταθερότητα ή πολιτική ανωμαλία, επιστρατεύει ενόψει των εκλογών ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
«Οι ευρωεκλογές δεν είναι δημοψήφισμα, αλλά αν το αποτέλεσμα έδινε τη δυνατότητα σε κάποιους να προκαλέσουν αστάθεια, αυτό θα μπορούσε να έχει και πολιτικές συνέπειες», αναφέρει σε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα».
Επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση θέλει «σταθερότητα» για να συνεχιστούν τα σκληρά μέτρα, καυχιέται για τις αντιλαϊκές αλλαγές που έγιναν και αναφέρει πως θα πάμε ακόμα πιο γρήγορα, φτάνει να μην υπάρξει αστάθεια. Προσθέτει πως «ο κίνδυνος είναι, αντί να τρέξουμε μπροστά, να βρεθούμε πίσω στα ίδια! Να ξαναγυρίσουμε στο τέλμα που ήμασταν».
Στα πλαίσια της αποπροσανατολιστικής κοκορομαχίας, αποδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ ιδιότητες που δεν έχει και τον κατηγορεί ότι επιδιώκει σταθερά να προκαλέσει πολιτική ανωμαλία και ότι καταφεύγει σε κραυγές «έξω από το ΝΑΤΟ» και «έξω από το ευρώ», την ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση διαβεβαιώνει για το ακριβώς αντίθετο.
Ο Αντώνης Σαμαράς επιχειρεί συνειδητά να προσπεράσει τα μνημόνια διαρκείας, που ισχύουν για όλα τα κράτη - μέλη της ΕΕ και δηλώνει ότι «τελειώσαμε μια πολύ δύσκολη και οδυνηρή περίοδο: της κρίσης και των μνημονίων». Επίσης διεκδικεί την πατρότητα του συνθήματος της «Νέας Ελλάδας» και ξεκαθαρίζει ότι αυτή θα γίνει με επενδύσεις και με ανταγωνιστικότητα, γεγονός που προϋποθέτει συνέχιση της βαρβαρότητας για το λαό.