Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ δυναμώνει την πάλη για τα λαϊκά συμφέροντα

  • Στη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, στη Θεσσαλονίκη, μίλησε χτες ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δ. Κουτσούμπας
  • Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γ. Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας του ΑΠΘ, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

MotionTeam
  • Αφού θα είσαι, έτσι κι αλλιώς, αντιπολίτευση στο κεφάλαιο, στους νόμους τους, στις λυκοσυμμαχίες τους, κάνε την πανίσχυρη και αποτελεσματική αυτήν την αντιπολίτευση.
  • Δυνάμωσε την πάλη, για να εμποδίσουμε την όποια κυβέρνηση να πάρει αντιλαϊκά μέτρα. Να πάρει πίσω όσα ήδη εφαρμόζονται. Οργάνωσε, δυνάμωσε τον αγώνα της επόμενης μέρας. Και μαζί με τον αγώνα αυτό δυνάμωσε - ισχυροποίησε στην κάλπη τον πρωτοπόρο του αγώνα, το ΚΚΕ.
  • Τα ζητήματα οικονομίας, πολιτικής, κοινωνίας, τα εθνικά θέματα μάς αφορούν όλους και όλες, τις επιλογές μας καθημερινά, αφορούν και την ψήφο μας την Κυριακή για τις ευρωεκλογές.
  • Ας τα σκεφτούμε υπεύθυνα και σοβαρά όλα αυτά μπροστά στην κάλπη. Σήμερα, το κάθε ψηφοδέλτιο που θα πέσει υπέρ του ΚΚΕ, θα μετρήσει πολλαπλά για το παρόν και το μέλλον του λαού και της χώρας.
  • Σήμερα πρέπει να πάρει τα πάνω του ο λαός μας. Να δώσει εμπιστοσύνη στις δικές του δυνάμεις. Ετσι γίνεται ικανός να ανατρέψει τους πάντες και τα πάντα.


MotionTeam