Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο λαός χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών

Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος

Την επόμενη Κυριακή να επιβεβαιωθεί η θετική τάση που καταγράφηκε στο α' γύρο, ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» όπου συμμετέχει στο β' γύρο.
Στις ευρωεκλογές να κάνουμε ένα βήμα για να δυναμώσει η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα και τα μνημόνια διαρκείας που επιβάλλει η ΕΕ.
Να κάνουμε ένα βήμα χειραφέτησης από τους εκβιασμούς και τις ψεύτικες υποσχέσεις των κομμάτων που στηρίζουν την ΕΕ.
Η ενίσχυση του ΚΚΕ αποτελεί άμεση ανάγκη και προϋπόθεση για ν' ανοίξει ο δρόμος ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής, όποια κυβέρνηση κι αν την εφαρμόζει.
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ επενδύουν ξανά στο φόβο, στον εκβιασμό ότι, αν καταψηφιστούν, η χώρα θα μπει σε περιπέτειες. Θέλουν να παγιδεύσουν το λαό στο σημερινό δρόμο, που τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει τη λαϊκή χρεοκοπία.
Οι διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ δε σημαίνουν πραγματική αντίθεσή του στην αντιλαϊκή πολιτική. Ο ευρωμονόδρομος στον οποίο υποκλίνεται σημαίνει αποδοχή των δεσμεύσεων της ΕΕ, υποταγή στο στόχο της ανταγωνιστικότητας.


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ