Σελίδες

☭ Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποφασίσει μνημόνια διαρκείας για όλους τους λαούς! Έχουν δημιουργήσει μηχανισμούς μόνιμης επιτήρησης και εποπτείας όλων των χωρών - μελών! Το ☭ ΚΚΕ ☭ δε φοβάται, αποκαλύπτει και παλεύει ενάντια στην ΕΕ και τις αποφάσεις - συμφωνίες που έχουν ληφθεί σε αυτήν και που κρύβουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γιατί την στηρίζουν. Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν, για όσα κρύβουν, δυναμώνουμε τη δύναμη της αλήθειας! Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ☭ ΚΚΕ ☭ παντού!

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Σήμερα η εκδήλωση για τον Πειραιά και τα τραγούδια του από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Η αφίσα της εκδήλωσης
Σήμερα Κυριακή 4 Μάη στις 8 το βράδυ η «Λαϊκή Συσπείρωση» Πειραιά διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στον Πειραιά και το τραγούδι του. Η εκδήλωση θα γίνει στο Passport (Καραΐσκάκη 119 στην πλατεία Κοραή). Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Ηλίας Βολτότης - Καπετανάκης συγγραφέας - δημοσιογράφος και ο Άρης Νικολαϊδης, δημοσιογράφος.
Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά.
Θα απαγγείλει η ηθοποιός Αλεξία Γαβρίλη ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια που γράφτηκαν για τον Περαιά με την κομπανία «Ανηφόρι», με τους Έφη Ράπτη, Γιώργο Ζορμπά, Θεοδόση Νικολετόπουλο, Δημήτρη Μεντή.
Φιλική συμμετοχή των Γιάννη Θωμόπουλου, Αφεντούλας Ραζέλης, Αιμιλίας Ράπτη, Θεόδουλου Παρασκευαίδη και Γιάννη Μπέκα.
Η είσοδος είναι με προσκλήσεις που διατίθενται στα γραφεία των κομματικών οργανώσεων του ΚΚΕ στον Πειραιά.